Team Noordzeeziekte

Lopen voor Luna

Loop of wandel jij zaterdag 15 juni mee met de Slachtemarathon? Super, dan hebben we jouw hulp hard nodig! Laat je sponsoren en help ons mee om geld op te halen in onze strijd tegen de Noordzeeziekte. Zet je ook je beste beentje voor? Loop je niet mee maar wil je wel helpen? Sponsor dan onze voorzitter Renske, zij loopt de Slachte ook.

Hoe kun je meedoen?

De Slachtemarathon is hét hardloop- en wandelevenement van Fryslân. Wij hopen dat jij je wilt laten sponsoren tijdens jouw tocht. Daarmee haal je geld op voor onze stichting. Zo zorgen we er als Friezen ‘tegearre’ voor dat we deze vreselijke Friese ziekte de wereld uit helpen.

En nu?

Oan de Slach(te)! Doe mee aan onze actie, meld je aan als teamlid en maak je eigen pagina aan. Vraag vervolgens zoveel mogelijk vrienden, familieleden en collega’s om je te sponsoren. En, deel je gemaakte pagina via je socials.

Waar is dit geld voor nodig?

Begin dit jaar kregen we een subsidie van de hersenstichting voor een nieuwe techniek om te proberen om het DNA-foutje wat Noordzeeziekte veroorzaakt te repareren. Maar daarmee zijn we er nog niet. We hebben geld nodig om dit onderzoek te versnellen, zodat genezing op tijd komt voor de Noordzeeziekte-patiënten.

Renske steunen?

Renske Wassenaar is voorzitter van Stichting Noordzeeziekte én de moeder van
Luna. Luna was drie toen ze de diagnose Noordzeeziekte kreeg. Ook Renske
wandelt de Slachtemarathon. Loop of wandel je zelf niet mee, maar wil
je wel helpen? Sponsor dan Renske.

Houd ons op de hoogte

We vinden het leuk als je ons laat weten hoe jouw voorbereiding en tocht op 15 juni gaan. Vermeld in je socials #noordzeeziekte of #lopenvoorluna en we lezen en leven graag met je mee! Alvast heel hartelijk dank voor je steun en ontzettend veel plezier gewenst op zaterdag 15 juni!

Meer info

Volg Renske op Instagram en kijk hoe ze zich voorbereidt op de Slachtemarathon.

Scroll to top